چای فامیلا زرد که مانند شربت شیرین است

هر کسی که علاقه مند به ورود به دانش در خصوص چای فامیلا زرد است باید با انواع مختلف طعم های چای آشنا باشد. با هزاران چای موجود در بازار، می توان به راحتی در جزئیات اینکه هر کدام از کجا آمده و چه طعمی دارد گم شد.

دانستن انواع مختلف چای، نحوه فرآوری آنها و مزایای سلامتی که می توانند ارائه دهند به شما کمک می کند تا محصول یا ترکیبی را انتخاب کنید که مورد تقاضا باشد.

با وجود تمام سبک‌ها و طعم‌ها وقتی در راهروی چای قدم می‌زنید، هر نوع چای از یک گیاه می‌آید گیاه کاملیا سیننسیس، یکی از قدیمی‌ترین گیاهان در جهان.

در حالی که این درختچه همیشه سبز می تواند در طبیعت بسیار بلند رشد کند، زمانی که برای برداشت چای کشت می شود، معمولاً تا ارتفاع حدود سه یا چهار فوت نگه داشته می شود.

چای

در اصل، Camellia sinensis در طبیعت مانند یک درخت رشد می کرد. امروزه بیشتر این بوته های چای در ردیف های منظمی در مزارع چای رشد می کنند.

اگرچه گیاهان چای معمولاً 30 تا 50 سال عمر می کنند، اما می توانند هزاران سال رشد کنند.

درخت چای Jinxiu در چین با قدمتی 3200 ساله به دلیل داشتن یکی از قدیمی ترین درختان چای معروف است و به عنوان یک فسیل زنده محافظت می شود.

هزاران رقم مختلف از چای وجود دارد و تنوع آنها تأثیر مشخصی بر عطر، عطر، رنگ، طعم و سایر خصوصیات چای نهایی دارد.

در نهایت، اینکه فنجان چای شما چه طعمی دارد بستگی به این دارد که از کدام گونه از Camellia sinensis منشا گرفته باشد.

این روزها می توانید هزاران نوع چای را بیابید که هر کدام ویژگی ها و تفاوت های ظریف خاص خود را دارند.

آب و هوا و شرایط خاکی که چای در آن کشت می شود به شدت بر محصول نهایی در کتری تأثیر می گذارد.

نحوه پردازش چای توسط سازنده تا حد زیادی ویژگی های طعم آن را تعیین می کند.