خوردن سیب زیر درختی امروز تجویز پزشک برای بیمار قبل از عمل بود

اکثر مطالعات ذکر شده نتایجی را در مورد پارامترهای کیفی میوه جداگانه ارائه می دهند. هیچ تحقیقی انجام نشده است که در آن تمام پارامترهای اصلی کیفیت و بلوغ میوه روی درختان یکسان ارزیابی شده و به شرایط نور و پارامترهای فتوسنتزی مرتبط باشد.

رشد و عملکرد سیب زیر درختی امروز به شدت به عرض جغرافیایی بستگی دارد. اوج خورشیدی در ارتفاع 55 درجه شمالی نسبت به مناطق اصلی رشد سیب زاویه بسیار کمتری دارد.

تغییرات کیفیت نور، طول روز و سطح تابش عوامل تعیین کننده برای دستیابی به پارامترهای کیفیت بالای میوه هستند. چنین نوع مطالعاتی در عرض های جغرافیایی بالا انجام نشده است.

در مطالعه ما، تنوع درون تاج نمو میوه را بررسی کردیم. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر موقعیت رشد میوه در تاج درخت سیب بر رشد، بلوغ و پارامترهای کیفی داخلی و خارجی میوه بود.

سیب ها را به صورت ورقه و ساقه برش داده و دانه ها را جدا کردند. برش های سیب بلافاصله منجمد شدند و بعداً در یک لیوفیلایزر زیربوس (Zirbus Technology GmbH، Bad Grund، آلمان) در فشار 0.01 میلی بار و با دمای کندانسور -85 درجه سانتیگراد لیوفیلیز شدند.

مقدار 2.5 گرم پودر سیب لیوفیلیزه (وزن دقیق) وزن شده، به 30 میلی لیتر اتانول (70 درصد حجمی) اضافه شده و در حمام اولتراسونیک Sonorex Digital 10 P (Bandelin Electronic GmbH، برلین، آلمان) استخراج شد.

27 دقیقه در 45 درجه سانتیگراد. عصاره به دست آمده از طریق فیلتر کاغذی فیلتر شد. لیوفیلیزه سیب روی فیلتر دو بار با 10 میلی‌لیتر اتانول (70 درصد حجمی) در یک فلاسک 50 میلی‌لیتری شسته شد.

عصاره از طریق فیلتر غشایی با اندازه منافذ 0.22 میکرومتر (Carl Roth GmbH، کارلسروهه، آلمان) فیلتر شد. سیب ها پوست کنده شدند و پوست آن بلافاصله منجمد و سپس لیوفیلیز شد.

مقدار 1 گرم پودر پوست لیوفیلیزه سیب (وزن دقیق) وزن شد، به 10 میلی لیتر استون (100% حجمی) اضافه شد و در حمام اولتراسونیک Sonorex Digital 10 P (Bandelin Electronic GmbH، برلین، آلمان) استخراج شد.

به مدت 10 دقیقه شرایط استخراج (نوع استخراج، مدت زمان، دما، حلال و غلظت آن) با توجه به نتایج بهینه سازی استخراج انتخاب شد. عصاره از طریق فیلتر غشایی با اندازه منافذ 0.22 میکرومتر (Carl Roth GmbH، کارلسروهه، آلمان) فیلتر شد.