استفاده از لواشک چوبی در تولید قند و شکر رنگی

لواشک میوه به عنوان نوار میوه یا چرم میوه نیز شناخته می شود. لواشک چوبی از خمیر میوه بر روی ورقه های خشک ساخته می شود که دارای بافت لاستیکی و نرم با طعم شیرین است.

از میوه هایی مانند زردآلو، انبه، لواشک تمرهندی و موز تهیه می شود. لواشک ها را می توان از ترکیب میوه ها نیز درست کرد.

به عنوان میان وعده مصرف می شود و همچنین به عنوان یک ماده برای تهیه کیک، کلوچه و بستنی استفاده می شود.

حفظ آن به رطوبت کم از 15 تا 25 درصد، قند زیاد و اسیدیته طبیعی میوه بستگی دارد.

لواشک های میوه ای که به درستی خشک یا بسته بندی شده اند تا 9 ماه ماندگاری دارند. برای تهیه لواشک میوه ای باید میوه هایی با محتوای قند بالا انتخاب کرد.

بیشتر لواشک های میوه از مخلوط کردن پوره میوه و همچنین افزودنی های دیگر مانند پکتین، شکر، شربت گلوکز، اسید، متابی سولفیت پتاسیم و رنگ و در شرایط خاصی آبگیری می شوند.

لواشک

با داشتن فیبر و کربوهیدرات زیاد و همچنین مقدار کمی چربی، خوش طعم و جویدنی است.

به دلیل سبک بودن، به راحتی می توان آن را ذخیره و بسته بندی کرد. دارای مقادیر زیادی فیبر غذایی، مواد معدنی، کربوهیدرات، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.

این یک کار چالش برانگیز است که بدانید لواشک های میوه چه کسی و چه زمانی معرفی شدند.

اعتقاد بر این است که مردم خاورمیانه دریافتند که میوه های تازه را می توان در صورت پخته، پوره و خشک کردن به مدت یک سال نگهداری کرد. احتمالاً طعم قبلی مورد استفاده زردآلو بوده است.

در واقع کتاب‌های آشپزی باستانی از لواشک‌های میوه به‌عنوان خاورمیانه یا ایرانی یاد می‌کردند.

این غذا در کتاب‌های آشپزی ارمنی باستق نامیده می‌شود و همچنین دستور العمل‌هایی برای تهیه آن در خانه ارائه می‌کند که در آن به روش‌های قدیمی تولید لواشک‌های میوه پرداخته می‌شود.