از قابلمه چدن بوش در قالیشویی ها استفاده می شود

اگر به آشپزی علاقه دارید، قابلمه چدن بوش یکی از ظروف آشپزی است که قطعا در آشپزخانه باید داشته باشید. برای برخی افراد، داشتن تنها یک قابلمه ممکن است بیش از اندازه کافی باشد زیرا می توان از آن برای انواع ظروف استفاده کرد.

در واقع این نوع استفاده باعث می شود که گلدان سریعتر آسیب ببیند. بنابراین شما به چندین نوع گلدان نیاز دارید که مطابق با نیاز شما طراحی شده باشد و نباید بی دقت از آنها استفاده کنید.

می توان گفت نوع مناسب قابلمه بهترین سرمایه گذاری برای کسانی است که عاشق آشپزی هستند.

به نظر می رسد که انواع قابلمه های زیادی وجود دارد که می توانند از تمام فعالیت های آشپزی در آشپزخانه پشتیبانی کنند.

بسیاری از افراد قابلمه کاسرولی را پرکاربردترین نوع قابلمه می دانند. این قابلمه معمولاً از چدن با درب ساخته می شود که امکان استفاده از آن روی اجاق گاز یا فر را فراهم می کند.

قابلمه

قابلمه ای که کناره های آن کمی کوتاه است برای حفظ حرارت پایدار برای پخت آهسته ایجاد می شود، مانند کاسرول یا خورش هایی که سپس در فر پخته می شوند.

این دیگ بخار دوتایی مانند بخارپز عمل می کند اما دیگ بالایی به شکل تابه ای است که سوراخ ندارد.

این نوع قابلمه معمولاً برای فرآوری غذاهایی که باید با بخار داغ پخته شوند مانند شکلات آب شده استفاده می شود.

در نگاه اول، این فر هلندی تقریباً مشابه یک قابلمه است. با این حال، فر هلندی دارای سمت کمی بلندتر با دو دسته متقارن در سمت چپ و راست است.

در اندونزی این نوع قابلمه به عنوان یک قابلمه سوپ خوری چند منظوره نیز شناخته می شود. اندازه های مختلفی از 16، 18، 20، 22 تا 24 سانتی متر موجود است.

همانطور که از نام آن پیداست، فرهای هلندی اغلب برای پردازش مواد غذایی در فر استفاده می شوند.

بنابراین، می توانید سعی کنید چندین نوع پروتئین مانند گوشت را که با چاشنی های مخلوط فرآوری شده روی اجاق گاز پخته می شود، بپزید.

پس از پخت می توانید آن را به فر منتقل کنید تا پروتئین کاملا پخته شود.